Nytt samarbete – nya förmåner för er!

Vi på Camp Dalsland som arrangerar Dalsland XC är glada att kunna presentera ett nytt samarbete. Vi vill tillsammans med Grenserittet och Uddevalla MTB främja cyklandet i vår region av Sverige och Norge. Eftersom vi är övertygade om att konkurrens inte främjar cyklandet vill vi istället satsa på samarabete och utveckling av våra arrangemang – vänskapslopp är väl en bra beskrivning!

Därför får alla som är anmälda till Dalsland XC nu ett exklusivt erbjudande på 200 kr i rabatt på startavgiften till Uddevalla MTB samt Grenserittet. Erbjudandet gäller från och med idag och är personligt för dig som anmäld till DXC. Rabattkoden mejlas ut till de som är anmälda och finns med i bekräftelsebrevet/fakturan till de som anmäler sig efter idag.

Om ni har några frågor får ni gärna kontakta oss på info@campdalsland.se. Vi hoppas ni får mycket tid över till cykling i den fantastiska skandinaviska våren!

Crister Blüme och Erik Josefsson

Tävlingsledare Dalsland XC.

mejl_DXCsamarbete_16