Genomcykling av banorna

Genomcykling av Dalsland XC
 
Vi kommer i år igen erbjuda möjlighet för genomcykling av banorna inför årets DXC. Vi erbjuder två tillfällen med ledare och först ut är söndag den 8:e april, start kl 09:30 utanför Sibylla i centrala Bengtsfors (även start och mål för tävlingen). Nästa tillfälle blir söndagen den 22:e april och även då startar vi kl 09:30 från Sibylla.
 
Grupperna kommer anpassas efter fart och banalternativ.
 
OBS! Kom ihåg att ta med er nån form av dryck och energi att trycka i er under rundan då det går åt en hel del innan vi är tillbaka. Ta också gärna med en reservslang och verktyg för att byta då det inte är helt ovanligt att någon i gänget får punktering – det kanske blir du.
 
Varmt välkomna alla – nya som gamla deltagare. Det blir härligt att trampa igång cykelsäsongen med er